Conditii de retur

/
Conditii de retur

Produsele achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie sa fie in ambalajele originale. De asemenea, acestea trebuie să fie neutilizate, nedeteriorate și potrivite pentru revânzare. Împachetează coletul cu atenție pentru a evita deteriorarea lui în timpul transportului.

Pregătește-ți două documente importante – factura (bonul) pe care ai primit-o în colet și cererea de retur. Pune ambele documente în colet împreună cu produsul/produsele aferente.

Trimite coletul printr-un curier rapid către singurul nostru punct de colectare disponibil, si anume depozitul din Baia Mare, strada Europa nr.25. Compania de transport este la alegerea ta, pentru că taxele de transport vor fi suportate de către tine la trimitere. Solicitarea curierului se face de către tine, iar coletul se trimite prin optiunea ”Trimitere standard “. Te rugăm, să nu trimiți coletele prin Poșta Română. Coletul poate fi predat personal la adresa de mai jos.

Rambursarea banilor se va face prin transfer bancar într-un cont valid de Româniaîn termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii produselor la depozitul central. Pentru comenzile achitate cu cardul, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiași canal și în contul de pe care a fost recepționată plata.

SC MEDIENA FURNITURE SRL

Adresa depozit: Baia Mare, Strada Europa nr. 25, Maramures

CIF: RO42993236

Nr. înmatriculare: J24/1038/2020

EUID: ROONRC.J24/1038/2020

Incepe sa scrii si apasa Enter pentru a cauta

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.